wtorek, 5 lutego 2013
Sałatka z mortadelą
Składniki:
1/2 pekinki
300g mortadeli
1 mała papryka zielona
1 średni pomidor ( ja zimą używam małe na gałązce ok 5-7 szt )
2 ogórki konserwowe lub kiszone
Oliwki
Jogurt naturalny
Przyprawa do kefiru i twarożku
Pokroić wszystkie składniki w kostkę. Jogurt wymieszać z przyprawa i połączyć z resztą. Szyba sałatka do pracy.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
z mortadelą? :) nieźle... ale osobiście wolę wiedzieć co jem... nie lubię wszelkich mielonych i mixowanych mięs... bo kto wie co tam mamy:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Można dodać szynki drobiowej pokrojonej w grubsza kostkę. Teraz chyba jedząc cokolwiek nie jesteś pewna co jesz...
OdpowiedzUsuń