wtorek, 26 marca 2013

Kiełbasa smażona z cebulką

 I faza



SKŁADNIKI:
  • kiełbasa z piersi kurczaka (np.Morliny)
  • 1 mała cebulka
  • sól i pieprz




JAK ZROBIĆ:
  1. Cebule kroimy na małe pióra
  2. Na patelnie wrzucamy cebulę i smażymy aż będzie miękka
  3. Kiełbasę przekrajmy na pól i nacinamy ze strony skórki
  4. Smażymy na grillowej patelni co jakiś czas obracając
 Jest tak pyszne jak kiełbasa z grilla która jadamy w lato




3 komentarze:

  1. ale mi narobiłaś smaka na taką kiełbasę z cebulką :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Tylko ta kiełbasa ma mase tłuszczu

    OdpowiedzUsuń
  3. kiełbasa drobiowa nie ma MASY tłuszczu ! Nie kupiłes/jadłeś/aś to poco komentujesz?!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj