II faza
SKŁADNIKI:
- pól kiełbasy z piersi kurczaka
- fasolka szparagowa - ugotowana w osolonej wodzie
- 2 jajka
- odrobina oleju
JAK ZROBIĆ:
- Kiełbase pokroic na kostke i podsmazyc na patelni na oleju
- dodac fasolke - smazyc az będzie lekko sie rumienić
- Wbić jajka - posolic i popieprzyc
- Całość przykryc ( ja uzywam pokrywki od garnka
- Wyłożyć na talerz, gdy jajko bedzie mialo prawidłową dla nas konsystencje
Pyszne, pożywne śniadanko :)
OdpowiedzUsuńdziekuje za mile slowa
UsuńO tak! Uwielbiam taką jajecznicę :)
OdpowiedzUsuńO nowy pomysł na moją ulubioną jajecznicę!
OdpowiedzUsuńJajecznica świetna sprawa tylko nie wiem czy takie połączenie fasolki szparagowej i jajek będzie smakować. Muszę wypróbować!
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie: tabletki na odchudzanie
Smacznego.
OdpowiedzUsuń