poniedziałek, 18 lutego 2013

Flądra smażona



Faza I



  • 1 flądra
  • mąka kukurydziana
  • łyżka oliwy
  • cytryna
  • sól, pieprz przyprawa do ryby

  1. Rybę oczyszczamy (pozbywamy się wnętrzności i obcinamy płetwy)
  2.  Obsypujemy przyprawami i obtaczamy w mące - tak aby cała ryba była nią pokryta
  3. N a patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej rybkę
  4. Podajemy skropioną sokiem z cytryny






2 komentarze:

  1. Pozwoliłam sobie na zamieszczenia linka na profilu "dieta bez pszenicy" Dziękuję i pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo mnie to cieszy ze ktoś korzysta z mojego bloga. pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj