piątek, 19 lipca 2013

Grzanki czosnkowe

FAZA III


Super grzanki do zup i sałatek





SKŁADNIKI:

  • Kilka kromek pieczywa pełnoziarnistego
  • Łyżka oliwy
  • czosnek granulowany
  • patelnia teflonowa
JAK ZROBIĆ:

  1. Chleb kroimy na małe kwadraciki i mieszamy z dużą ilością czosnku
  2. Na patelni rozgrzewamy oliwę
  3. Wrzucamy chleb i smażymy na średnim ogniu aż grzanki zrobią się chrupiące
można je przechowywać na dłużej w szczelnym opakowaniu

2 komentarze:

  1. Bardzo fajnie to wygląda i smakuje - wiem, bo sama tak robię bardzo często ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super grzanki, muszą być bardzo smakowite!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj